Taxivervoer

Taxivervoer

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige taxi service? En wilt u een betrouwbare en flexibele partner die u veilig en vertrouwd van A naar B brengt? Dan is Taxi Leo BVBA echt iets voor u!

Geniet van het ultieme comfort tijdens uw rit met Taxi Leo. Boek onze service, bijv. voor een speciale avond, als een extravagante geschenk of voor een handige pendeldienst naar de luchthaven in een aangename sfeer of als u gewoon simpelweg een taxi nodig hebt.

Eenvoudig te gebruiken

Bij Taxi Leo kunt u 24/7 uw reservering plaatsen. U kunt uw privé taxi met chauffeur bestellen via onze website of bel +32 (0) 57 20 04 13. Transparant m.b.t. prijzen

Onmiddellijk na het invoeren van de gewenste afhaallocatie , de bestemming van uw rit of het aantal uren dat u wilt boeken zal er een vaste prijs voor de gevraagde route of het aantal uren weergegeven worden per voertuig categorie. Alle kosten zijn inbegrepen in de prijs.

Alleen in het geval van routewijzigingen, het verlengen van een boeking als gevolg van de wachttijd meer dan 15 minuten ( zelf toegebrachte of onvoorziene vertragingen ), overschrijding van de meegeleverde kilometer per uur op boekingen kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Uitgebreide beschikbaarheid

Samen met onze licentie- partners hebben we een maximale beschikbaarheid tegen aantrekkelijke tarieven. Wij brengen ook mensen naar het buitenland. Zie onze " International Service " boekingsformulier voor prijzen of bel met onze klantenservice voor een offerte op maat.

U kunt ons bereiken via het volgende nummer: +32(0)57 20 04 13. Uw reis is nog nooit zo comfortabel geweest!

Betrouwbare chauffeurs en uitermate geschikte voertuigen

U wordt opgehaald op de gewenste locatie, direct aan de voorkant van het gebouw of zelfs binnen. Als u wilt worden opgehaald op de luchthaven wordt de status van uw vlucht van tevoren gecontroleerd. Vervolgens zal uw chauffeur u snel en veilig naar uw bestemming brengen. Dit alles in de gewenste, serene sfeer.

Onze zorgvuldig geselecteerde chauffeurs zijn discreet en betrouwbaar. Ze zullen altijd aandacht besteden aan persoonlijke service, evenals een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing.

Gemakkelijke verwerking betaling

Facturatie wordt afgehandeld met behulp van een eenvoudig te gebruiken betalingsmodule. Hier kunt u zelf de wijze van betalen bepalen. De factuur zult u automatisch ontvangen in combinatie met uw bevestiging e-mail (dit alleen wanneer u vooraf betaalt). Anders ontvangt u een ticket van de chauffeur aan het einde van de transfer. De prijs is inclusief alle belastingen en toeslagen.