Over ons

De opstart van ons bedrijf...

Het moet eind de jaren '70 geweest zijn dat de grondlegger van de zaak 'Leo Ameel' als uitbater van een horecazaak vaak de laatste klanten met z'n wagen naar huis bracht. Tot hij op zeker moment moet gedacht hebben, ik kan zowel van de nood een deugd maken en mij een taxivoertuig aanschaffen, dan zullen die ritjes tenminste nog wat opbrengen.

En zo is het taxibedrijf "Taxi Leo" begin de jaren '70 ontstaan uit het gratis naar huis brengen van caféklanten. Taxi Leo werd een begrip in de regio en algauw werd er een 2de voertuig aangeschaft. Gaandeweg werden de mooie Mercedeswagens in het weekend ook vaak ingezet voor huwelijken. Tegenwoordig zijn de transportmogelijkheden voor huwelijken danig toegenomen(autobussen, koetsen, limousines, enz) dat wij hiermee gestopt zijn.

Ondertussen zijn we bijna 50 jaar later en is het roer overgenomen door Kurt Ameel en Ann D'hellem, zoon en schoondochter van de stichter. Door het vervoer voor huwelijksplechtigheden te stoppen kwam er meer ruimte om ons toe te leggen op het gewone personenvervoer, het luchthaventransport en het ophalen en vervoeren van klanten voor business travel.

Taxi Leo heeft nu een online platform waarmee u eenvoudig uw transferrit kunt regelen. Na slechts een paar klikken geven wij u een vaste bedrag voor de gewenste rit in een gewenst voertuig. De prijzen zijn inclusief de chauffeur, het voertuig, de kilometers en belastingen. Telefonische boekingen zijn uiteraard ook mogelijk. Dit alles 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Waar staan we nu?

Wij bieden op dit moment 3 exclusieve voertuigen aan. Tijdens de transfer kunt u uzelf ongestoord voorbereiden op uw vergadering, gesprekken voeren of gewoon ontspannen en genieten van de reis.

Uiteraard worden alle voertuigen visueel aantrekkelijk en technisch correct onderhouden. Verder werken wij alleen samen met zorgvuldig geselecteerde en opgeleide chauffeurs die u steeds in maatpak naar uw bestemming brengen.

Door de klantenkennis en behoeftes van onze klanten hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van een applicatie. Dit maakt het voor de gebruiker en onze chauffeurs gemakkelijker. Bovendien is het eenvoudiger en sneller om een reservering te plaatsten.

Onze chauffeurs

De chauffeurs van Taxi Leo zijn betrouwbaar en klaar om u op te halen op de aangegeven tijd en plaats. Stap in de comfortabel ingerichte voertuig en laat uw chauffeur u naar de gewenste bestemming brengen.

Alle chauffeurs hebben genoten van een chauffeursopleiding en spreken Nederlands, Frans en Engels.

Tijdens de opleiding krijgen de chauffeurs onder andere geleerd hoe zij de optimale service kunnen verlenen, de behoeftes van de klanten herkennen en ten alle tijden zorgen voor een veilige omgeving.