Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

BUSINESS TRAVEL

Onze chauffeurs zullen altijd aandacht besteden aan persoonlijke service, evenals een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing. Alle chauffeurs binnen ons netwerk hebben een non-disclosure agreement ondertekend; uw medewerkers kunnen om die reden vertrouwelijke gesprekken hebben tijdens hun rit.

Uw medewerkers, klanten of gasten van het hotel zullen worden opgehaald op de gewenste locatie, direct aan de voorkant van het gebouw of binnen. Als de passagiers wenst te worden opgehaald op de luchthaven, zullen we de status van hun vlucht volgen. Onze chauffeur zal u op de afgesproken plaats in de aankomsthal staan op te wachten. Vervolgens brengt onze chauffeur u of uw gast snel en veilig naar de bestemming met een aangepaste, correcte rijstijl.

Boek nu!

Bel 057 20 04 13 of mail INFO@TAXILEO.BE

Eenvoudig te gebruiken

Bij Taxi Leo kunt u 24/7 uw reservering plaatsen. U kunt uw privé taxi met chauffeur bestellen via onze website of bel +32 (0) 57 20 04 13.
Transparant m.b.t. prijzen

Onmiddellijk na het invoeren van de gewenste afhaallocatie , de bestemming van uw rit of het aantal uren dat u wilt boeken zal er een vaste prijs voor de gevraagde route of het aantal uren weergegeven worden per voertuig categorie. Alle kosten zijn inbegrepen in de prijs.

Alleen in het geval van routewijzigingen, het verlengen van een boeking als gevolg van de wachttijd meer dan 15 minuten ( zelf toegebrachte of onvoorziene vertragingen ), overschrijding van de meegeleverde kilometer per uur op boekingen kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

taxi service leo

Uitgebreide beschikbaarheid

Samen met onze licentie- partners hebben we een maximale beschikbaarheid tegen aantrekkelijke tarieven. Wij brengen ook mensen naar het buitenland. Zie onze ” International Service ” boekingsformulier voor prijzen of bel met onze klantenservice voor een offerte op maat.

U kunt ons bereiken via het volgende nummer: +32(0)57 20 04 13. Uw reis is nog nooit zo comfortabel geweest!

Betrouwbare chauffeurs en uitermate geschikte voertuigen

Onze zorgvuldig geselecteerde chauffeurs zijn discreet en betrouwbaar. Ze zullen altijd aandacht besteden aan persoonlijke service, evenals een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing.

U wordt opgehaald op de gewenste locatie, direct aan de voorkant van het gebouw of zelfs binnen. Als u wilt worden opgehaald op de luchthaven wordt de status van uw vlucht van tevoren gecontroleerd. Zelfs als uw vlucht is vertraagd of versneld, zal uw chauffeur voor u klaarstaan bij de poort. Vervolgens zal uw chauffeur u snel en veilig naar uw bestemming brengen. Dit alles in de gewenste, serene sfeer.

wie zijn wij taxi leo

Gemakkelijke verwerking betaling

Facturatie wordt afgehandeld met behulp van een eenvoudig te gebruiken betalingsmodule. Hier kunt u zelf de wijze van betalen bepalen. De factuur zult u automatisch ontvangen in combinatie met uw bevestiging e-mail (dit alleen wanneer u vooraf betaalt). Anders ontvangt u een ticket van de chauffeur aan het einde van de transfer. De prijs is inclusief alle belastingen en toeslagen.

Wij rijden geregeld van Ieper naar:

Brussels Airport, Charleroi Airport, Oostende Airport, Eindhoven Airport, Amsterdam Schiphol Airport, Lille Gare Europe, Lille Gare Flandre, Lille Airport Lesquin, Brugge City, enz.