Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

BATTLEFIELD TRIPS

Wij brengen u graag naar één van de vele ‘In Flanders Fields’ begraafplaatsen of monumenten in het comfort van één van onze Mercedes minibussen met air-conditioning.

Ga met ons mee naar een indrukwekkend, verschrikkelijk, maar tevens reëel en boeiend verleden doorheen de hele Ieperboog. Treed in de voetstappen van de jongemannen, die als vrijwilligers uit de hele wereld hierheen trokken. Beleef hun angsten en vreugdes en laat je onderdompelen in een wereld die bijna 100 jaar geleden overal voorpaginanieuws maakte. Verschillende tours beschikbaar of combinaties mogelijk. Specifieke tours op aanvraag. Onze chauffeur zal u graag persoonlijk bijstaan en begeleiden tot bij het graf van uw dierbare.

Boek nu!

Bel 057 20 04 13 of mail INFO@TAXILEO.BE

Eenvoudig te gebruiken

Bij Taxi Leo kunt u 24/7 uw reservering plaatsen. U kunt uw privé taxi met chauffeur bestellen via onze website of bel +32 (0) 57 20 04 13.
Transparant m.b.t. prijzen

Onmiddellijk na het invoeren van de gewenste afhaallocatie , de bestemming van uw rit of het aantal uren dat u wilt boeken zal er een vaste prijs voor de gevraagde route of het aantal uren weergegeven worden per voertuig categorie. Alle kosten zijn inbegrepen in de prijs.

Alleen in het geval van routewijzigingen, het verlengen van een boeking als gevolg van de wachttijd meer dan 15 minuten ( zelf toegebrachte of onvoorziene vertragingen ), overschrijding van de meegeleverde kilometer per uur op boekingen kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

taxi service leo

Uitgebreide beschikbaarheid

Samen met onze licentie- partners hebben we een maximale beschikbaarheid tegen aantrekkelijke tarieven. Wij brengen ook mensen naar het buitenland. Zie onze ” International Service ” boekingsformulier voor prijzen of bel met onze klantenservice voor een offerte op maat.

U kunt ons bereiken via het volgende nummer: +32(0)57 20 04 13. Uw reis is nog nooit zo comfortabel geweest!

Betrouwbare chauffeurs en uitermate geschikte voertuigen

Onze zorgvuldig geselecteerde chauffeurs zijn discreet en betrouwbaar. Ze zullen altijd aandacht besteden aan persoonlijke service, evenals een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing.

U wordt opgehaald op de gewenste locatie, direct aan de voorkant van het gebouw of zelfs binnen. Als u wilt worden opgehaald op de luchthaven wordt de status van uw vlucht van tevoren gecontroleerd. Zelfs als uw vlucht is vertraagd of versneld, zal uw chauffeur voor u klaarstaan bij de poort. Vervolgens zal uw chauffeur u snel en veilig naar uw bestemming brengen. Dit alles in de gewenste, serene sfeer.

wie zijn wij taxi leo

Gemakkelijke verwerking betaling

Facturatie wordt afgehandeld met behulp van een eenvoudig te gebruiken betalingsmodule. Hier kunt u zelf de wijze van betalen bepalen. De factuur zult u automatisch ontvangen in combinatie met uw bevestiging e-mail (dit alleen wanneer u vooraf betaalt). Anders ontvangt u een ticket van de chauffeur aan het einde van de transfer. De prijs is inclusief alle belastingen en toeslagen.

Wij rijden geregeld van Ieper naar:

Brussels Airport, Charleroi Airport, Oostende Airport, Eindhoven Airport, Amsterdam Schiphol Airport, Lille Gare Europe, Lille Gare Flandre, Lille Airport Lesquin, Brugge City, enz.